BB, CC ali DD: Lepota s sanjskimi rezultati - nega in naraven ten brez pomanjkljivosti.
Že v šestdesetih letih je nemška dermatologinja, dr. Christine Schrammek, razvila kremo, ki naj bi njenim pacientom pomagala prekriti brazgotine, hkrati pa pripomogla k zdravljenju in zaščiti kože. Kremo je poimenovala Blemish Balm ali BB. Kmalu je postala BB krema pravi hit v Aziji in šele kasneje, v zadnjem desetletju, v ZDA in Evropi. Danes je BB krema obvezen pripomoček številnih mednarodno priznanih umetnikov ličenja in milijonov žensk po vsem svetu.
Arcaya je razširila svojo ponudbo s popolnoma na novo razvitim triom:
BB, CC in DD-kremo!

BB 01 naturell
Arcaya BB krema v barvni niansi »naturell 01« je vsestranski »5 v 1« proizvod: Podarja optimalno vlago, prekrije nepravilnosti ter gladi gubice in kožno sliko, poskrbi za bolj sijoč ten in ščiti z zaščitnim faktorjem SPF15! To je nega za obraz, ki v samo enem koraku daje odlične rezultate, izjemno kožno sliko.

Zjutraj nanesite na očiščeno kožo zadostno količino BB kreme in nežno porazdelite.
Pri suhi koži lahko pred nanosom BB kreme uporabite še vlažilni proizvod.

Mehr
BB 02 sand

Arcaya BB krema v barvni niansi "sand 02" je vsestranski "5 v 1" proizvod: Podarja optimalno vlago, prekrije nepravilnosti ter gladi gubice in kožno sliko, poskrbi za bolj sijoč ten in ščiti z zaščitnim faktorjem SPF 15! To je nega za obraz, ki v samo enem koraku daje odlične rezultate, izjemno kožno sliko.

Zjutraj nanesite na oćiščeno kožo zadostno količino BB kreme in nežno porazdelite.
Pri suhi koži lahko pred nanosom BB kreme uporabite še vlažilni proizvod.

Mehr
CC AllSkin Types

Arcaya CC krema v barvni niansi „all skin colour“ poskrbi za nevidne popravke majhnih kožnih težav: Nežni barvni pigment, ki se poveže z individualnim tenom posameznika, ublaži rdečine, linijske gube in majhne gubice. Izvleček açai in biopolimeri so zakladnica hranil, zato bo bleda in utrujena koža v trenutku izgledala bolj sveže. Rezultat je izboljšana kožna slika in bolj poenoten svež ten.

Zjutraj nanesite na očiščeno kožo obraza in nežno porazdelite. Primerna za samostojno uporabo, kakor tudi kot podlaga za make up ali za majhne popravke preko celega dne.

Mehr
DD 01 naturell

Arcaya DD krema v barvni niansi "naturell 01" je resnični "zmore skoraj vse": Gubice in madeži bodo ublaženi, anti-age učinkovine lahko preprečijo predčasno staranje kože, SPF 15 pa bo kožo zaščitil pred škodljivimi sončnimi žarki. Svetlobo odbijajoči 3D pigmenti zakrijejo sence in pustijo naravnemu tenu, da zasije v vsej svoji lepoti.

Zjutraj nanesite na očiščeno kožo obraza zadostno količino kreme in nežno porazdelite.
Pri zelo suhi koži priporočamo, da pred nanosom DD kreme uporabite vlažilni proizvod.

Mehr
DD 02 sand

Arcaya DD krema v barvni niansi "sand 02" je resnični "zmore skoraj vse": Gubice in madeži bodo ublaženi, anti-age učinkovine lahko preprečijo predčasno staranje kože, SPF 15 pa bo kožo zaščitil pred škodljivimi sončnimi žarki. Svetlobo odbijajoči 3D pigmenti zakrijejo sence in pustijo naravnemu tenu, da zasije v vsej svoji lepoti.

Zjutraj nanesite na očiščeno kožo obraza zadostno količino kreme in nežno porazdelite.
Pri zelo suhi koži priporočamo, da pred nanosom DD kreme uporabite vlažilni proizvod.

Mehr
facebook