7 Wonders

Odlično - koži prijazno - naravno, čudež narave

Arcaya je strokovnjak za kremne koncentrate. Vsaka krema izpolnjuje maksimalen učinek in podarja odličen kremni občutek. Kremasto nežno ali smetanasto hranljivo - za vsak tip kože in za vsak negovalni cilj prava krema. Odličen partner pri profesionalni negi v kozmetičnem salonu, ko koža potrebuje več kot samo osnovno nego. Idealne tudi za domačo nego, ko želite, da bo koža optimalno oskrbljena.

N°1 Nandina Cream

Izvirna formula z vitaminom C
Ojačevalec kolagena

Nega za kožo z izravnalnim anti-age učinkom. S svojo teksturo nežno ovije kožo in sprosti koncentriran vitamin C. To pospeši izravnalni učinek kože od znotraj navzven, kožo učvrsti in izboljša stanje majhnih gubic.

Obrazne poteze bodo preoblikovane, obris "privzdignjen". Odlična krema za veliko tipov kože: Dobro zaščitena skozi dan, kakor tudi ponoči. Koža lahko optimalno sprejme samo kremo, ki ima koži prijazno strukturo. Vitamini in negovalne sestavine lahko pokažejo svoj pravi učinek in se učinkovito borijo s prostimi radikali, ki nenehno nastajajo pri presnovi.

Navodila za uporabo: Zjutraj in zvečer nanesite na očiščeno kožo in jo z rahlo masažo s krožnimi gibi nežno vtrite.

Bambus se že od nekdaj uporablja za pripravo zdravilnih pripravkov. Zaradi visoke vsebnosti silicija je bambus nepogrešljiva sestavina tradicionalne vzhodne medicine. Silicij je pomembno hranilo za vezna tkiva. Stimulira sintezo kolagena in glukozaminglukana ter pospešuje njuno vezavo v tkiva. Silicij je tako delno odgovoren tudi za prožnost veznega tkiva. Pomanjkanje silicija lahko pospeši proces staranja. (Carliste EM. (1988): Silicium as a trace nutrient. Sci Total Environ. 1988 Jul 1:73(1-2):95-106)

Mehr
N°2 Ultra Facial Cream

Vlažilna krema z izvlečki alg
Vlaga vse do globin

Z vlago bogata negovalna krema s 24 urnim učinkom vlaženja. Negovalna formula kreme ščiti kožo pred izsušitvijo, saj zagotavlja takojšnjo in dolgotrajno oskrbo z vlago. Blaži znake staranja kože.

Izvlečki morskih alg pripomorejo k temu, da je koža na pogled bolj gladka in voljna. Pri redni uporabi kreme deluje kožna slika bolj sveže in mladostno. Krema Ultra Facial zadosti zahtevam moderne vlažilne nege dvakrat: Koži podarja izdatno porcijo vlage in jo s pomočjo lipidov dolgotrajno veže v kožo.

Navodila za uporabo: Zjutraj in zvečer nanesite na očiščeno kožo in jo z rahlo masažo s krožnimi gibi nežno vtrite.

Alge so rastline z najvišjo gostoto hranil. Vsebujejo aminokisline, mineralne soli, elemente v sledovih (npr. jod) in vitamine (A, B2, B12, C, D, E in K). Ta širok spekter učinkovin naredi izvleček alg za skoraj čudežno sestavino. Oskrba kožnih celic z energijo se poveča, prav tako pa je koža tudi bolje zaščitena pred prekomerno izsušitvijo in vplivi okolja. Koža bo zahvaljujoč tem dragocenim sestavinam oskrbljena z vlago in minerali.

Mehr
N°3 Golden Dew

Maksimalni učinek proti gubam
Čvrsti in gladi s 3D-učinkom

Aktivna in z energijo polna nega za zahtevno kožo. Edinstvena formula z zlatom in najboljšimi naravnimi olji podpira proces izboljšanja stanja kože.

Dragocene sestavine odpravljajo pomanjkljivosti, zagotavljajo večjo sposobnost obnavljanja in vidno gladijo gube in gubice. Koža bo videti bolj spočita, mlajša in sveža. Ali vam nobena krema ne zadostuje? Potem je krema Golden Dew prava izbira.

Navodila za uporabo: Zjutraj in zvečer nanesite na očiščeno kožo in z rahlo masažo nežno vtrite.

Zlato je simbol lepote, moči in večne mladosti. Čisto zlato so uporabljali že v antiki, da so kožo napeli in zaščitili. Pridobljeno iz globin zemlje je čisto zlato danes najmočnejše in najučinkovitejše energetsko darilo za kožo. Zlato osvobaja kožo balastnih snovi, zviša vsebnost kisika in pospešuje proces izgradnje novih celic. Zelo lahko ga je vmasirati v kožo, usklajuje obrazne poteze in omogoča naravnemu tenu, da zasije v vsej svoji lepoti. Koža je videti enostavno mlajša!

Mehr
N°4 All Day Beauty

Dnevna regenerativna krema

Užijte dan! Dnevna krema proti gubam z DNK zaščito, UV zaščito in vlažilnim kompleksom.

 

Dragoceno mandljevo olje, izvleček biserov, polifenoli in rastlinski izvlečki ustvarijo "7 v 1" učinek za več vlage, izboljšano elastičnost kože, učinek glajenja kože in zmanjšanje globine gub. Hkrati se poveča tudi regenerativna moč kože in okrepi njena naravna zaščitna funkcija.

Navodila za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in nežno porazdelite. Primerna tudi kot podlaga za make-up.

Bioaktivna naravna "zdravilna" nega iz lončka za kremo: Specifično učinkovanje brškina je pripisati visoki vsebnosti sekundarnih rastlinskih sestavin, polifenolom. Listi brškina vsebujejo smolo, imenovano labdanum, ki je tako kot mira poznana že iz antike. Brškin naj bi vseboval tri- do štirikratno količino lovilcev prostih radikalov in zaradi tega učinkovito ščitil celice pred predčasnim staranjem. Poleg DNK zaščite in lastnosti krepitve imunskega sistema brškinu pripisujejo tudi intenziven anti-age učinek.

Mehr
N°5 Noni Frangipani

Bogata hranilna krema
Z učinkom izravnavanja in pomirjanja kože

Ta bogata, sadna in osvežilna krema z visoko učinkovitim negovalnim in pomirjevalnim učinkom, je še posebej primerna za nego suhe in poškodovane kože pod stresom.

Eksotična olja naredijo kožo nežnejšo in vidno izboljšajo ter osvežijo njen videz. Hranilna olja blažijo in pomirjajo k pordelosti nagnjeno kožo. Bogata hranilna krema ščiti pred prekomerno izsušitvijo kože in jo naredi bolj lepo, mehko in voljno.

Navodila za uporabo: Vsak večer nanesite na očiščeno kožo in z rahlo masažo nežno vtrite. Za nego zelo suhe kože jo lahko uporabljate tudi zjutraj, se pravi zjutraj in zvečer.

Noni je sadež indijske murve. To sadje je zelo cenjeno zaradi visoke vsebnosti mineralov kot so kalij, kalcij, selen in magnezij. Stabilizacijski vpliv in sposobnost prestrezanja prostih radikalov imajo zelo pozitiven učinek na kožo. Fragipani pa je neustavljivo privlačen vonj zahodnega indijskega jasmina, ki se v aromaterapiji pogosto uporablja za sprostitev.

Mehr
N°6 Red Wonder

Zaščitna krema

Ta še posebej nežna krema z oljem grozdnih pečk in učinkovitim izvlečkom listja rdečega grozdja je bila razvita z namenom nege občutljive in kuperozne kože.

Posebne učinkovine, ki blažijo draženje, podarjajo prijeten občutek sprostitve. Nežna sestava in sadna aroma svežega grozdja dopolnjujejo občutek sprostitve. Izvleček listov grozdja krepi in čvrsti kožo ter lahko v trenutku izboljša napetost kože. Naravni rastlinski izvlečki spodbujajo odvajanje zastojev in lahko s tem izboljšajo stanje kožne rdečice. Vse sledi obremenjene, pordele in kuperozne kože bodo občutno zmanjšane in koža bo zasijala v novi svežini.

Navodila za uporabo: Zjutraj in zvečer nanesite na očiščeno kožo in jo nežno porazdelite.

Vinska trta sodi med najstarejše gojene kulturne rastline. Pozitivni učinki izvlečkov grozdnih listov so bili opisani že v prvi francoski knjigi o zdravilstvu. Grozdni listi vsebujejo rastlinske učinkovine, tako imenovane flavonoide, ki krepijo vezno tkivo. Olje grozdnih pečk s svojim antioksidativnim učinkom lahko preprečuje predčasno staranje celic. Kombinacija izvlečkov bršljana in rdečega kostanja pa krepi žile in spodbuja odvajanje zastojev. Zaradi tega je lahko stanje kuperozne kože vidno izboljšano.

Mehr
N°7 Cream Imperia

Krema z rastlinskimi matičnimi celicami
Proti predčasnemu staranju kože

Krema s 24 urnim regenerativnim učinkom in nežno topljivo kremno formulo.

Dan za dnem bo stanje gubic vidno izboljšano in obrazne poteze bodo izgledale bolj čvrsto. Bioaktivne matične celice alpske rože delujejo intenzivno zaščitno in lahko podaljšajo življenjsko dobo celic. Zahvaljujoč podobnosti temperature naše kože in tališču kreme, bosta koža in krema po nanosu, postali praktično eno. Po nanosu kreme bo delovala koža bolj nežno in bo zasijala v bolj mladostni svežini.

Navodila za uporabo: Zjutraj in zvečer nanesite na očiščeno kožo in z rahlo masažo nežno vtrite.

Najboljši "mojster preživetja" proti znakom staranja: Alpska roža je pokončen polgrmiček, ki raste tudi više v slovenskih gorah, navadno na kamnitih tleh (v gozdovih, med rušjem). Cvetovi alpske rože so zelo pisani in nenehno izpostavljeni najmočnejšim zunanjim vplivom, ki jih ponuja narava. Alpska roža poseduje maksimalno vzdržljivost in je zelo odporna. Tudi takrat, ko se sneg topi, so listi tega polgrmička napeti in zeleni. Zaslužen za to je poseben protein, s katerim rastlina velikodušno razpolaga. Iz rastline pridobljene učinkovine razvijejo dokazano dobre rezultate, ki resnično naredijo vtis: Kožna pregrada postane močnejša. Izboljšani sta vitalnost in življenjska doba celic. Vsebnost vlage v koži, njena elastičnost in čvrstost pa so dolgotrajno izboljšane.

Mehr
facebook