Masterpieces

Moderna kozmetika - popolna lepotna nega

Kozmetični izdelki podjetja arcaya so mojstrovine sodobne kozmetike. Meja med znanostjo in lepoto je tanka. Naravno in visoka učinkovitost - redka kombinacija, katero proizvodi iz linije Masterpieces zagotovo imajo. Proizvodi iz linije Masterpieces so resnično izjemni in jih drugje ni mogoče dobiti.

  • Idealni so za uporabo v kozmetičnih salonih, ko koža potrebuje posebno obravnavo.
  •  Idealni so za namene profesionalne uporabe, ko je maksimalni možni uspeh potrebno doseči s pomočjo naprav, ki intenzivirajop učinek.
  • Zelo primerni tudi za domačo nego, ko koža potrebuje posebno obravnavo in rabi nekaj več.
Derma Pro

ENCIMSKI ČISTILNI SERUM
Edinstveno biološko encimsko čiščenje za vsak tip kože

Edinstven biološki čistilni serum za čistočo do dna por, čisto kožo in čisto kožno sliko. Za vse tipe kože. Še posebej primeren za uporabo pri prekomernih poroženitvah in nečisti koži. Vsebnost por bo dobro namiljena in odstranjena. Izjemno se poveča tudi absorbcijska sposobnost kože.

Navodila za uporabo: Odvisno od tipe kože (suha - masta) nanesite s konicami prstov zadostno količino encimskega čistilnega seruma (količina naj bo odmerjena z 1-2 pritiska na dozirno pumpico) in s krožnimi gibi nežno poradelite. Pustite eno minuto delovati. Nato kožo z navlaženimi konicami prstov zmasirajte in emulgirajte. Pri tem se bo koncentrat pričel, odvisno od tipa kože, bolj ali manj peniti. Nato temeljtito odstranite z obilo vode. V kombinaciji s paro se rezultat čiščenja poveča.

Mehr
Mefane

NOVI ELIKSIR ZA TAKOJŠENJ "LIFTING" UČINEK
Za takojšnje glajenje izraznih gubic

Eliksir za odlične rezultate v rekordnem času: Izvleček akmele je rastlinska učinkovina, ki ustreza najnovejšemu stanju raziskav v kozmetiki in vidno gladi izrazne gubice. 

Učinkovine akmele ciljno sproščajo obrazne poteze. Gubice okoli oči, na čelu, okrog nosu in ust bodo vidno zglajene. Te gubice so posledica tisoč nenamernih mikro krčenj obraznih mišic. Akmela vsebuje spilantol, ki sprošča obrazne mišice in zmanjšuje njihovo intenzivnost krčenja: vidne gubice so tako bolj sproščene in zglajene in s tem koža na naraven način bolj napeta.

Navodila za uporabo: Nekaj kapljic proizvoda nanesite na kožo obraza, vratu in dekolteja ter s tapkanjem nežno vtrite.
Za dosego najboljših rezultatov se priporoča uporaba v obdobju enega kožnega ciklusa (ca. 28 dni).

Akmela je eksotična rastlina, ki je poznana tudi pod imenom kreša. Na področju indijskega oceana je akmela poznana pod imenom "Mefane" in velja za zdravilno rastlino. Učinkovine za proizvodnjo proizvoda Mefane prihajajo iz otoka Reunion.

Mehr
Açai

OBNOVITVENI SERUM
Skrivnost popolne polti

Açai serum ohranja mladosten sijaj kože in jo ščiti pred oksidativnim stresom. Vse sestavine so 100% naravne. Deluje do dna por in podarja bolj čisto in nežno kožno sliko.

Vidni učinki okolja, stresa in s starostjo povezano slabše stanje kože bodo vidno izboljšani. Linijske gube in gubice bodo zmanjšane. Eterična olja sivke, rožmarina in grenke pomaranče ohranjajo ravnotežje zdrave kože. Polt bo matirana, sijoča in bolj vitalna. Idealno za nego kože, ki ji primanjkuje vlage in je v slabšem stanju. Açai je kremni, "breztežni" fluid, ki je zelo primeren tudi za nego mastne, nečiste in mešane kože.

Navodila za uporabo: Zjutraj in zvečer nanesite zadostno količino seruma na kožo obraza, vratu in dekolteja in z rahlo masažo nežno vtrite. Nato nadaljujte nego s svojo običajno kremo. Za nego maste kože uporabite Açai serum samostojo. Serum je lahko odlična podlaga za make-up, tudi v predelu kože okoli oči.

Açai jagode prihajajo iz deževnega gozda in so bolj nova čudežna učinkovina v kozmetiki. Vsebujejo obilo antioksidantov, ki so odlični lovilci prostih radikalov. Poleg tega vsebujejo Açai jagode tudi polifenole in antocian (sodi med flavonoide), ki podarjajo takojšenj mat izgled kože in lepšo polt.

 

Mehr
MesOrange

MEDICAL BEAUTY
Lepotni recept sedanjosti

MesOrange je napreden medicinski lepotni serum na bazi mineralov, redkih B vitaminov in olja pomarančnih cvetov. Minerali kot so cink, kalcij in baker povečujejo aktivnost celic in omogočajo poseben učinek polnjenja.

Gubic ni enostavno odstraniti. Dragoceni vitamini B3, B6 in B7 (niacinamid, piridoksin in biotin) lahko pospešujejo globoko regeneracijo, krepijo kožno strukturo in jo oskrbijo z intenzivno vlago. MesOrange lahko tako upočasni proces staranja kože, napolni gubice in obloži kolagensko tkivo. Zelo primeren je za nego neravne kožne slike, izrazite gube in za podporo obravnavam z napravami, ki se uporabljajo v kozmetičnih salonih.

Navodila za uporabo:
Za profesionalno uporabo v kombinaciji z napravami: Odvisno od potreb kože nanesite majhno količino proizvoda (2 do 3 pritiske na dozirno pumpico) na kožo obraza, vratu in dekolteja ter obdelajte z izbrano napravo.
Za ročni nanos: Nanesite majhno količino (1 pritisk na dozirno pumpico) na kožo obraza, vratu in dekolteja in vtapkajte. Nato uporabite svojo običajno kremo. Za dosego najboljših rezultatov se priporoča vsakodnevna uporaba v razdobju 3 do 4 tednov.

Mezoterapija je oblika obravnave, pri kateri učinkovine prodrejo globoko v kožo. Kozmetiki, ki pri svojem delu uporabljajo mezoterapijo lahko ciljano natančno obdelujejo posamezna področja kože. Zelo močne vplive na učinkovitost uporabljenih proizvodov ima lahko tudi obdelava z ultrazvokom. Poveča se namreč prepustnost kožne pregrade in celičnih membran. Celice lahko sprejmejo več vlage in majhne molekule učinkovin lahko hitreje in globlje prodrejo v kožo.

Mehr
Eye Lift

MEDICAL BEAUTY
Inovativni negovalni serum za področje kože okoli oči z 2-kratnim učinkom

Odkrijte IQ učinek dvakratnega vlažilnega koncepta, popolnoma nov način vlaženja. Dvojni vlažilni kompleks gradi tekoče kristale in deluje tako v emulzijah na vodni kot na oljni osnovi.

Zaradi izgradnje inteligentnega strukturnega sloja na površini kože bo dosežena optimalna vsebnost vlage v koži. Hkrati pa zaradi krepitve naravne kožne pregrade uravnava tudi prekomerno izgubo vlage.

Navodila za uporabo: Zjutraj in zvečer nanesite na očiščeno kožo v predelu okoli oči in z rahlo masažo nežno vtrite.

Mehr
facebook