Eye Sensitive

Hitra nega pri temnih kolobarjih na področju kože okoli oči

št. art. 535 191 | EAN: 4260025932854

vsebina: 5 x 2 ml

Ampula za področje kože okoli oči z izvlečkom smetlike.
Najboljša kakovost
Proizvedeno v Nemčiji
Dobavljiva po celem svetu
Veganski proizvod

Hitro učinkovita nega za področje kože okoli oči, za bolj sijoč videz. Blaži zabuhlost, sprosti in omili temne kolobarje. Nova tekstura ima poživljajoč in gladilen učinek. Temni kolobarji, gubice in utrujen izgled kože na predelu okoli oči bodo v trenutku omiljeni. Nežnemu področju kože okoli oči bo zagotovljeno dovolj vlage in bo tudi bolje zaščiten.

Ampule uporabljajte po potrebi, glede na trenutno stanje vaše kože. Ampulo pred odprtjem dobro pretresite. Nato s prstom potrepljajte vrh ampule in tekočina bo stekla v spodnji del ampule. Pri odpiranju bodite previdni! Priporočamo vam, da vrh ampule med odpiranjem ovijete s kozmetičnim robčkom. Ampulo odprete tako, da njen vrh pri lomljivem obroču potisnete nazaj. Vsebino dajte najprej na roke in jo nato s konicami prstov nanesite, porazdelite in nežno vtapkajte. Izogibajte se stiku z očmi.
Ampulo po odprtju porabite v celoti ali najkasneje v dveh dneh po odprtju. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Shranjujte pri temperaturah med +1 in +30°C. Ne hranite v hladilniku. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

Po potrebi se priporoča, da ampulo uporabljate zjutraj in zvečer. Vsakokratno nego pa zaključite z nanosom kreme ali seruma za področje kože okoli oči.

Aqua (Water), Glycerin, Propylene Glycol, Pentylene Glycol, Betaine, Panthenol, Euphrasia Officinalis (Eyebright) Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Sorbitol, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Parfum (Fragrance), Phenethyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid.

Formule proizvodov arcaya se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj omenjene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Celotna  ponudba arcaya ampul

Omega 3-6-9

White Vision

Milk & Honey

Vitamin C

Collagen Plus

SOS Extreme

ResQ10

Elastin Age Stop

Multi Vitamin

Beauty Day

Golden Repair

Quick Lift

Beauty Express

Glow2Go

Volume Lips

Stem Cell Actives

Super Sensitive

Cashmere Feeling

Eye Repair

Eye Sensitive

Oxygen

Best Caviar

Energy Active

Hyaluron Plus

Anti Age

Viper

Retinol Avocado

Matt2Go

Aloe Vera

Beauty Sleep

Platinum

Crystal