Omega 3-6-9

Vse kar potrebuje zdrava koža

št. art. 535 185 | EAN: 4260025932793

vsebina: 5 x 2 ml

Vitalizirajoča dvofazna ampula z dragocenimi omega olji.
Najboljša kakovost
Proizvedeno v Nemčiji
Dobavljiva po celem svetu
Veganski proizvod

Rastlinske omega maščobne kisline z revitalizacijskim, izravnalnim, obnovitvenim in zaščitnim učinkom v edinstveni dvofazni ampuli. Poživljajoč lepotilni eliksir s konopljinim oljem (Omega 3), linolno in linolensko kislino (Omega 6) in olivnim oljem (Omega 9) v več kot 90% koncentraciji. Te rastlinske omega kisline so poznane po svojem izravnalnem in gradilnem učinku na organizem in so izjemnega pomena za vitalnost in zdravo zaščitno funkcijo kože. Gladilni učinek je moč občutiti v trenutku. Koža bo izgledala bolj gladko in bo na otip bolj nežna.

Ampule uporabljajte po potrebi, glede na trenutno stanje vaše kože. To dvofazno ampulo pred odprtjem dobro pretresite. Nato s prstom potrepljajte vrh ampule in tekočina bo stekla v spodnji del ampule. Pri odpiranju bodite previdni! Priporočamo vam, da vrh ampule med odpiranjem ovijete s kozmetičnim robčkom. Ampulo odprete tako, da njen vrh pri lomljivem obroču potisnete nazaj. Vsebino dajte najprej na roke in jo nato s konicami prstov nanesite, porazdelite in z rahlo masažo nežno vtrite. Izogibajte se stiku z očmi.
Ampulo po odprtju porabite v celoti ali najkasneje v dveh dneh po odprtju. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Shranjujte pri temperaturah med +1 in +30°C. Ne hranite v hladilniku. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

Aqua (Water), Dicaprylyl Ether, Pentylene Glycol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Phenoxyethanol, Glyceryl Linoleate, Tocopheryl Acetate, Chondrus Crispus Extract, Perilla Frutescens Seed Oil, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Galactoarabinan, Glyceryl Linolenate, Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Propylene Glycol, Bisabolol, Tocopherol, Pectin, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Phenethyl Alcohol, Sodium Hydroxide.

Formule proizvodov arcaya se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj omenjene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Celotna  ponudba arcaya ampul

Omega 3-6-9

White Vision

Milk & Honey

Vitamin C

Collagen Plus

SOS Extreme

ResQ10

Elastin Age Stop

Multi Vitamin

Beauty Day

Golden Repair

Quick Lift

Beauty Express

Glow2Go

Volume Lips

Stem Cell Actives

Super Sensitive

Cashmere Feeling

Eye Repair

Eye Sensitive

Oxygen

Best Caviar

Energy Active

Hyaluron Plus

Anti Age

Viper

Retinol Avocado

Matt2Go

Aloe Vera

Beauty Sleep

Platinum

Crystal