Vlažilna nega & popoln sijaj

2021-09-26T21:45:16+00:00

VLAŽILNA NEGA & POPOLN SIJAJ – z omejeno izdajo ampl “Hydro & Glow”

Intenzivna vlaga in sijaj! Nova, omejena izdaja, Hydro & Glow vsebuje 5 ampul Hyaluron Plus in 5 ampul Glow2Go. Popolna 10-dnevna nega za suho, bledo kožo obraza z gubicami.

Kako deluje posamezna ampula v setu in katere učinkovine vsebuje?

Hyaluron Plus je izjemna vlažilna ampula, ki ima s hialuronsko kislino dolgotrajen učinek na zahtevno kožo, ki ji primanjkuje vlage. Hialuronska kislina, znana tudi kot, učinkovina za injekcije proti gubam, veže vlago in preprečuje njeno prekomerno izgubo. Posledica tega je hitro in dolgotrajno glajenje kože. Takoj viden uspeh je optično “zapolnjevanje” gub in linij.
Več o Hyaluron Plus ampulah najdete tukaj…

Z ampulo Glow2Go bo koža intenzivno navlažena in na pogled bolj sijoča, ker vsebuje pigmente, ki odsevajo svetlobo. Visoko molekularni hialuron zmanjšuje globino gub. Kakavovi peptidi kot lovilci prostih radikalov pa ščitijo pred modro svetlobo in tako pripomorejo pri preprečevanju nastanka gub in gubic. Polt bo videti bolj enakomerna in naravno sveža.

Dodaten namig: arcaya set ampul Hydro & Glow je zelo primerno božično darilo za vse ljubitelje lepote! Če iščete malo božično ali rojstnodnevno presenečenje, je naš set ampul GLOW TONIGHT MINI prava izbira za vas!

 

(Vir: arcaya GmbH, Nemčija)

Ostale novičke

Želite deliti to novičko? Izberite pot!

Go to Top