Milk & Honey

Močna proti kožnim nečistočam

št. art. 535 182 | EAN: 4260025932779

vsebina: 5 x 2 ml

Ampula pri nečistočah z mlekom, medom in zeliščnim kompleksom.
Najboljša kakovost
Proizvedeno v Nemčiji
Dobavljiva po celem svetu

Učinkovita, hladilna in blažilna ampula pri nečisti koži in rdečicah. Na naraven, ampak intenziven način se bori proti vsem simptomom nečiste kože.

Zaradi sestavin, ki jih vsebuje in gladilnega učinka lahko ublaži vnetja. Zaradi povrnitve maščobno kislinskega plašča pa bakterijam odvzeto potrebno hranilo. Izbrani rastlinski izvlečki spodbujajo odpravljanje mozoljev in delujejo proti prhljaju.

Primerno za normalno do mešano in mastno kožo.

Ampule uporabljajte po potrebi, glede na trenutno stanje vaše kože. Ampulo pred odprtjem dobro pretresite. Nato s prstom potrepljajte vrh ampule in tekočina bo stekla v spodnji del ampule. Pri odpiranju bodite previdni! Priporočamo vam, da vrh ampule med odpiranjem ovijete s kozmetičnim robčkom. Ampulo odprete tako, da njen vrh pri lomljivem obroču potisnete nazaj. Vsebino dajte najprej na roke in jo nato s konicami prstov nanesite (lahko tudi samo lokalno – na določena mesta) in pustite, da se vpije. Izogibajte se stiku z očmi.
Ampulo po odprtju porabite v celoti ali najkasneje v dveh dneh po odprtju. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Shranjujte pri temperaturah med +1 in +30°C. Ne hranite v hladilniku. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

Aqua (Water), Alcohol Denat., Glycerin, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Lactate, Xanthan Gum, Allantoin, Mel (Honey) Extract, Chondrus Crispus (Algae) Extract, Sodium Salicylate, Plantago Lanceolata Leaf Extract, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ethylhexylglycerin, Pectin, Mahonia Aquifolium Root Extract, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Formule proizvodov arcaya se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj omenjene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Celotna  ponudba arcaya ampul

Omega 3-6-9

White Vision

Milk & Honey

Vitamin C

Collagen Plus

SOS Extreme

ResQ10

Elastin Age Stop

Multi Vitamin

Beauty Day

Golden Repair

Quick Lift

Beauty Express

Glow2Go

Volume Lips

Stem Cell Actives

Super Sensitive

Cashmere Feeling

Eye Repair

Eye Sensitive

Oxygen

Best Caviar

Energy Active

Hyaluron Plus

Anti Age

Viper

Retinol Avocado

Matt2Go

Aloe Vera

Beauty Sleep

Platinum

Crystal