screenage Repair Actives

ampule za nego kože obraz

Blue Light & Pollution Blocker

št. art. 530 205 | EAN: 4260025932267

vsebina: 5 x 2 ml

Najboljša kakovost
Proizvedeno v Nemčiji
Dobavljiva po celem svetu
Dobavljiva po celem svetu
Dobavljiva po celem svetu

Intenzivno gladilni serum v ampuli z izjemnim potencialom regeneracije za popolno polt. Močni antioksidanti delujejo kot lovilci prostih radikalov proti oksidativnemu stresu. Hkrati pa je koža tudi bolje zaščitena pred UV-žarki in modro svetlobo. Hiperpigmentacije bodo omiljene (posvetlitveni učinek).

Ampule uporabljajte po potrebi, glede na trenutno stanje vaše kože. Ampulo pred odprtjem dobro pretresite. Nato s prstom potrepljajte vrh ampule in tekočina bo stekla v spodnji del ampule. Pri odpiranju bodite previdni! Priporočamo vam, da vrh ampule med odpiranjem ovijete s kozmetičnim robčkom. Ampulo odprete tako, da njen vrh pri lomljivem obroču potisnete nazaj. Vsebino dajte najprej na roke in šele nato na želeno mesto in z rahlo masažo nežno vtrite. Izogibajte se stiku z očmi.
Ampulo po odprtju porabite v celoti ali najkasneje v dveh dneh po odprtju. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Shranjujte pri temperaturah med +1 in +30°C. Ne hranite v hladilniku. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

Aqua (Water), Propanediol, Butylene Glycol, Glycerin, Pentylene Glycol, Panthenol, Trideceth-9, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Lactate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Urea, Trehalose, Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Serine, Parfum (Fragrance), Lactic Acid, Moringa Oleifera Seed Extract, Disodium Phosphate, Glyceryl Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Algin, Pullulan, Sodium Hydroxide, Potassium Phosphate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Formule proizvodov arcaya se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj omenjene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Celotna ponudba arcaya screenage negovalnih proizvodov

Repair Cream

PREBERI VEČ

Eye Cream

PREBERI VEČ

Repair Serum

PREBERI VEČ

Repair Actives

PREBERI VEČ

Eye Contour

PREBERI VEČ