Ampula proti gubam za obraz, vrat in dekolte!

2023-02-08T19:06:55+00:00

arcaya Lift Xtreme ampula

Ampula z regenerativnim učinkom in vidnim učinkom zategovanja! Lift Xtreme je inovativna regeneracijska ampula, ki vidno poveča sposobnost obnavljanja celic.

Ta učvrstitvena ampula z učinkom proti predčasnemu staranju kože se posebej bori proti zmanjšani elastičnosti kožnega tkiva na obrazu, vratu in dekolteju. Visoko učinkoviti negovalni elementi, kot so peptidi (Matrixyl) in izvleček matičnih celic gobe, spodbujajo elastičnost kože in učinkovito podpirajo povezanost celici in plasti kože. Obris bo v trenutku na pogled bolj čvrst in napet.

Za kateri tip kože je primerna ampula Lift Xtreme?

Ampula Lift Xtreme je še posebej učinkovita pri zmanjšani elastičnosti kože, drobnih gubicah in globljih gubah na obrazu, predelu brade, vratu, dekolteja in prsi. Visokokakovostna kombinacija učinkovin koristi tudi suhi in mešani koži s “poznimi” nečistočami in prvimi gubami.

O sestavinah Lift Xtreme ampule:
Matične celice gobe Fomes Officinalis delujejo probiotično, matirajoče, zožujejo pore in kožo vlažijo. Pripomorejo pri preprečevanju škodljivih učinkov zunanjih vplivov na kožo. Poveča se čvrstost in sposobnost vezave vlage v koži. V kombinaciji s peptidi doseže, da je koža od obraza do dekolteja vidno bolj napeta.

Kako pravilno uporabljam ampulo Lift Xtreme?
Vsebino ampule ročno nanesite na suhi in očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja ter z nežnimi gibi vtrite. Nato nanesite vlažilno kremo. Iz bogate ponudbe arcaya proizvodov vam priporočamo našo Collagen Cream ali Hyaluron Booster Cream.

(vir: arcaya Gmbh, Nemčija)

Želite deliti to novičko? Izberite pot!

Go to Top