Gent`s Care – negovalna linija za moške

2023-11-04T23:45:29+00:00

Gent´s Care – nega narejena posebej za moške

ZAČETI? SEVEDA. Pripravljeni na vse kar pride. Prijeten občutek na koži ter gladek in negovan videz. arcaya nova linija za nego obraza za moške – od nege za po britju, poživljajoče ampule do nege za predel kože okoli oči. Za vsakogar se najde nekaj! Odkrijte učinkovitost arcaya Recharge ampule, balzama za po britju Relax After Shave Balm, serum za predel kože okoli oči Rescue Eye Serum in negovalno kremo za obraz Rejouth Face Cream.

arcaya Gent´s Care Recharge Ampulle

Učinek proti “mačku” in sprostitev ter hitra revitalizacija za obremenjeno, utrujeno in bledo kožo. Čista moč ampule navlaži in poživi celice kože. Učinek je opazen takoj po nanosu. Koža bo trenutku lepša na pogled in poživljena.

>>> na tej povezavi lahko najdete več informacij o ampulah

arcaya Gent´s Care Relax After Shave Balm

Nič več pekočega občutka po britju. Balzam za moško kožo: omili pekoč občutek po britju z britvicami, zmanjša razdraženost kože in nežno pomiri. Učinek: Britje spremeni v užitek!

>>> na tej povezavi lahko najdete več informacij o balzamu za po britju

arcaya Gent´s Care Rescue Eye Serum

Naša takojšnja rešitev za utrujene oči. Povečanje svežine s takojšnjim hladilnim učinkom omili temne kolobarje pod očmi in zabuhlost pod očmi. Učinek: bolj jasen pogled in osvežen predel kože okoli oči.

arcaya nasvet za še večji hladilni učinek: serum shranjujte v hladilniku.

>>> na tej povezavi lahko najdete več informacij o serumu za predel kože okoli oči

arcaya Gent´s Care Reyouth Face Cream

Vlažilna krema proti predčasnemu staranju kože zagotavlja razkošje nege za vse čute: globinsko delovanje in dolgotrajna nega za suho, obremenjeno in utrujeno kožo v kombinaciji s fino, elegantno dišavo. Učinek: lepša koža in negovan nastop.

arcaya nasvet za še večji hladilni učinek: serum shranjujte v hladilniku.

>>> na tej povezavi lahko najdete več informacij o kremi za obraz

(Vir: arcaya Gmbh, Nemčija)

Želite deliti to novičko? Izberite pot!

Go to Top