AMPULE

Edinstvena raznolikost, kakovost in učinkovitost!

arcaya je specialist za koncentrate v ampulah. Vsaka ampula je ampula pravih sestavin za zagotavljanje maksimalne učinkovitosti. Široka ponudba omogoča, da vsakdo najde pravo ampulo zase, oziroma njihovo kombinacijo. Vse ampule so med seboj skladne in jih lahko po potrebi uporabljate tudi hkrati. Široka paleta in različne kombinacije lahko zelo razširijo tudi ponudbo kozmetičnih salonov.
Cenimo močne posamezne aktivne sestavine. To zagotavlja, da je na voljo pravo ampula za vsak negovalni cilj posamezne kože. Pri razvijanju ampul se vedno sledi najvišjemu maksimalnemu doziranju. To lahko opazite že pri prvem nanosu: Intenzivneje ampula ne more delovati!

Celotna  ponudba arcaya ampul

Omega 3-6-9

White Vision

Milk & Honey

Vitamin C

Collagen Plus

SOS Extreme

ResQ10

Elastin Age Stop

Multi Vitamin

Beauty Day

Golden Repair

Quick Lift

Beauty Express

Glow2Go

Volume Lips

Stem Cell Actives

Super Sensitive

Cashmere Feeling

Eye Repair

Eye Sensitive

Oxygen

Best Caviar

Energy Active

Hyaluron Plus

Anti Age

Viper

Retinol Avocado

Matt2Go

Aloe Vera

Beauty Sleep

Platinum

Crystal

Ampulo pred odprtjem dobro pretresite. Nato s prstom potrepljajte vrh ampule in tekočina bo stekla v spodnji del ampule. Pri odpiranju bodite previdni! Priporočamo vam, da vrh ampule med odpiranjem ovijete s kozmetičnim robčkom. Ampulo odprete tako, da njen vrh pri lomljivem obroču potisnete nazaj. Vsebino dajte najprej na roke in jo nato s konicami prstov nanesite. Pri nanašanju pazite, da se z robom ampule, kjer je bila prelomljena neposredno ne dotaknete kože.

Ampulo je najbolje porabiti takoj po odprtju. Lahko pa se jo porabi najkasneje v dveh dneh po odprtju.

Pred uporabo ampule očistite kožo kamor želite nanesti vsebino ampule. Nato nanesite želeno količino vsebine ampule najprej na dlan. Ne dovolite, da pride rob kjer ste prelomili ampulo v neposredni stik z kožo. Šele nato nanesite vsebino ampule na želeno mesto.

Ampule se uporabljajo po potrebi glede na trenutno stanje vaše kože. Prav tako je tudi s kombiniranjem ampul z drugo nego, ki jo uporabljate običajno. Paziti morate samo na to, da svojo običajno nego nanesete šele, ko se vsebina ampule popolnoma vpije in da po uporabi ampul ne nanašate proizvodov na oljni osnovi.