AMPULE

Edinstvena raznolikost, kakovost in učinkovitost!

arcaya je specialist za koncentrate v ampulah. Vsaka ampula je ampula pravih sestavin za zagotavljanje maksimalne učinkovitosti. Široka ponudba omogoča, da vsakdo najde pravo ampulo zase, oziroma njihovo kombinacijo. Vse ampule so med seboj skladne in jih lahko po potrebi uporabljate tudi hkrati. Široka paleta in različne kombinacije lahko zelo razširijo tudi ponudbo kozmetičnih salonov.
Cenimo močne posamezne aktivne sestavine. To zagotavlja, da je na voljo pravo ampula za vsak negovalni cilj posamezne kože. Pri razvijanju ampul se vedno sledi najvišjemu maksimalnemu doziranju. To lahko opazite že pri prvem nanosu: Intenzivneje ampula ne more delovati!

Ampulo pred odprtjem dobro pretresite. Nato s prstom potrepljajte vrh ampule in tekočina bo stekla v spodnji del ampule. Pri odpiranju bodite previdni! Priporočamo vam, da vrh ampule med odpiranjem ovijete s kozmetičnim robčkom. Ampulo odprete tako, da njen vrh pri lomljivem obroču potisnete nazaj. Vsebino dajte najprej na roke in jo nato s konicami prstov nanesite. Pri nanašanju pazite, da se z robom ampule, kjer je bila prelomljena neposredno ne dotaknete kože.

Ampulo je najbolje porabiti takoj po odprtju. Lahko pa se jo porabi najkasneje v dveh dneh po odprtju.

Pred uporabo ampule očistite kožo kamor želite nanesti vsebino ampule. Nato nanesite želeno količino vsebine ampule najprej na dlan. Ne dovolite, da pride rob kjer ste prelomili ampulo v neposredni stik z kožo. Šele nato nanesite vsebino ampule na želeno mesto.

Ampule se uporabljajo po potrebi glede na trenutno stanje vaše kože. Prav tako je tudi s kombiniranjem ampul z drugo nego, ki jo uporabljate običajno. Paziti morate samo na to, da svojo običajno nego nanesete šele, ko se vsebina ampule popolnoma vpije in da po uporabi ampul ne nanašate proizvodov na oljni osnovi.

Celotna ponudba arcaya ampul

White Vision

Jasmine

Milk & Honey

Hemp & Olive

Vitamin C

Sos Extreme

Collagen Plus

Quick Lift

Golden Repair

Multi Vitamin

Beauty Day

Stem Cell Actives

Cashmere Feeling

Super Sensitive

Beauty Express

Glow2Go

Elastin Age Stop

Best Caviar

Energy Active

Lift Xtreme

Hyaluron Plus

Beauty Sleep

Eye Repair

Retinol Avocado

Aloe Vera

Matt2Go

Anti Age

Primrose Oil

Crystal

Gent´s Care Recharge