White Vision

Posvetli, regenerira in olepša – za lepši izgled

št. art. 535 195 | EAN: 4260025932892

vsebina: 5 x 2 ml

Regenerativna ampula s posvetlitvenim učinkom.
Najboljša kakovost
Proizvedeno v Nemčiji
Dobavljiva po celem svetu
Veganski proizvod

Dragocena ampula aktivnih sestavin s posvetlitvenim učinkom pri hiperpigmentacijah, starostnih pegah in pigmentnih znamenjih. S hkratnim učinkom regeneracije.  Naravni izvlečki marjetice, okrepljeni z vitaminom C, podpirajo posvetlitveni učinek in ohranjajo bolj enakomeren ten kože. Regenerativne učinkovine lahko izboljšajo strukturo kože in vidno zmanjšajo znake staranja. Zelo primerna za uporabo pri hiperpigmentacijah ali pigmentnih znamenjih vseh vrst.

Ampule uporabljajte po potrebi, glede na trenutno stanje vaše kože. Ampulo pred odprtjem dobro pretresite. Nato s prstom potrepljajte vrh ampule in tekočina bo stekla v spodnji del ampule. Pri odpiranju bodite previdni! Priporočamo vam, da vrh ampule med odpiranjem ovijete s kozmetičnim robčkom. Ampulo odprete tako, da njen vrh pri lomljivem obroču potisnete nazaj. Vsebino dajte najprej na roke in jo nato s konicami prstov nanesite, porazdelite in z nežno masažo dobro vtrite.  Izogibajte se stiku z očmi.

Za dosego dolgoročnih rezultatov se priporoča uporaba v daljšem časovnem obdobju (28 – 30 ampul). Kožo pa je potrebno zaščititi še z dodatnim zaščitnim filtrom za svetlobo (vsebuje ga dosti dnevnih negovalnih krem).

Ampulo po odprtju porabite v celoti ali najkasneje v dveh dneh po odprtju. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Shranjujte pri temperaturah med +1 in +30°C. Ne hranite v hladilniku. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

Aqua (Water), Propanediol, Butylene Glycol, Niacinamide, Pentylene Glycol, Glycerin, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract, Panthenol, Trideceth-9, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Lactate, Parfum (Fragrance), Potassium Sorbate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Propylene Glycol, Phenethyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Potassium Chloride.

Formule proizvodov arcaya se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj omenjene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Celotna ponudba arcaya ampul

White Vision

Jasmine

Milk & Honey

Hemp & Olive

Vitamin C

Sos Extreme

Collagen Plus

Quick Lift

Golden Repair

Multi Vitamin

Beauty Day

Stem Cell Actives

Cashmere Feeling

Super Sensitive

Beauty Express

Glow2Go

Elastin Age Stop

Best Caviar

Energy Active

Lift Xtreme

Hyaluron Plus

Beauty Sleep

Eye Repair

Retinol Avocado

Aloe Vera

Matt2Go

Anti Age

Primrose Oil

Crystal

Gent´s Care Recharge