White Vision

Posvetli, regenerira in olepša – za lepši izgled

št. art. 535 195 | EAN: 4260025932892

vsebina: 5 x 2 ml

Regenerativna ampula s posvetlitvenim učinkom.
Najboljša kakovost
Proizvedeno v Nemčiji
Dobavljiva po celem svetu
Veganski proizvod

Dragocena ampula aktivnih sestavin s posvetlitvenim učinkom pri hiperpigmentacijah, starostnih pegah in pigmentnih znamenjih. S hkratnim učinkom regeneracije.  Naravni izvlečki marjetice, okrepljeni z vitaminom C, podpirajo posvetlitveni učinek in ohranjajo bolj enakomeren ten kože. Regenerativne učinkovine lahko izboljšajo strukturo kože in vidno zmanjšajo znake staranja. Zelo primerna za uporabo pri hiperpigmentacijah ali pigmentnih znamenjih vseh vrst.

Ampule uporabljajte po potrebi, glede na trenutno stanje vaše kože. Ampulo pred odprtjem dobro pretresite. Nato s prstom potrepljajte vrh ampule in tekočina bo stekla v spodnji del ampule. Pri odpiranju bodite previdni! Priporočamo vam, da vrh ampule med odpiranjem ovijete s kozmetičnim robčkom. Ampulo odprete tako, da njen vrh pri lomljivem obroču potisnete nazaj. Vsebino dajte najprej na roke in jo nato s konicami prstov nanesite, porazdelite in z nežno masažo dobro vtrite.  Izogibajte se stiku z očmi.

Za dosego dolgoročnih rezultatov se priporoča uporaba v daljšem časovnem obdobju (28 – 30 ampul). Kožo pa je potrebno zaščititi še z dodatnim zaščitnim filtrom za svetlobo (vsebuje ga dosti dnevnih negovalnih krem).

Ampulo po odprtju porabite v celoti ali najkasneje v dveh dneh po odprtju. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Shranjujte pri temperaturah med +1 in +30°C. Ne hranite v hladilniku. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

Aqua (Water), Propanediol, Butylene Glycol, Niacinamide, Pentylene Glycol, Glycerin, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract, Panthenol, Trideceth-9, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Lactate, Parfum (Fragrance), Potassium Sorbate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Propylene Glycol, Phenethyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Potassium Chloride.

Formule proizvodov arcaya se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj omenjene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Celotna  ponudba arcaya ampul

Omega 3-6-9

White Vision

Milk & Honey

Vitamin C

Collagen Plus

SOS Extreme

ResQ10

Elastin Age Stop

Multi Vitamin

Beauty Day

Golden Repair

Quick Lift

Beauty Express

Glow2Go

Volume Lips

Stem Cell Actives

Super Sensitive

Cashmere Feeling

Eye Repair

Eye Sensitive

Oxygen

Best Caviar

Energy Active

Hyaluron Plus

Anti Age

Viper

Retinol Avocado

Matt2Go

Aloe Vera

Beauty Sleep

Platinum

Crystal