Quick Lift

Turbo glajenje z izvlečkom alg

št. art. 535 170 | EAN: 4260025932656

vsebina: 5 x 2 ml

Lepotni serum z izvlečkom alg, razvit z namenom liftinga obraznih linij.
Najboljša kakovost
Proizvedeno v Nemčiji
Dobavljiva po celem svetu
Veganski proizvod
Veganski proizvod

Visoko koncentriran lepotni serum, razvit z namenom takojšnjega in občutnega liftinga obraznih linij. Naravni proteini morskih alg kožo vlažijo v vseh plasteh in poskrbijo za bolj svež in sijoč ten. Koža deluje že na pogled bolj napeta. Intenzivno pomirjajoči rastlinski izvlečki preprečujejo pordelost in draženje.

Ampule uporabljajte po potrebi, glede na trenutno stanje vaše kože. Ampulo pred odprtjem dobro pretresite. Nato s prstom potrepljajte vrh ampule in tekočina bo stekla v spodnji del ampule. Pri odpiranju bodite previdni! Priporočamo vam, da vrh ampule med odpiranjem ovijete s kozmetičnim robčkom. Ampulo odprete tako, da njen vrh pri lomljivem obroču potisnete nazaj. Vsebino dajte najprej na roke in jo nato s konicami prstov nanesite, porazdelite in nežno vtrite. Izogibajte se stiku z očmi.
Ampulo po odprtju porabite v celoti ali najkasneje v dveh dneh po odprtju. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Shranjujte pri temperaturah med +1 in +30°C. Ne hranite v hladilniku. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

Aqua (Water), Propylene Glycol, Betaine, Panthenol, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Glycerin, Phenoxyethanol, Xantan Gum, Pentylene Glycol, Sodium Lactate, Hydrolyzed Ulva Lactuta (Algae) Extract, Crithmum Maritium Extract, Parfum (Fragrance), Lactic Acid, Serine, Sorbitol, Urea, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Allantoin, Sodium Chloride, CI 47005 (Acid Yellow 3).

Formule proizvodov arcaya se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj omenjene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Celotna ponudba arcaya ampul

White Vision

Jasmine

Milk & Honey

Hemp & Olive

Vitamin C

Sos Extreme

Collagen Plus

Quick Lift

Golden Repair

Multi Vitamin

Beauty Day

Stem Cell Actives

Cashmere Feeling

Super Sensitive

Beauty Express

Glow2Go

Elastin Age Stop

Best Caviar

Energy Active

Lift Xtreme

Hyaluron Plus

Beauty Sleep

Eye Repair

Retinol Avocado

Aloe Vera

Matt2Go

Anti Age

Primrose Oil

Crystal

Gent´s Care Recharge