Viper

Visoko učinkovita obravava gub

št. art. 535 175 | EAN: 4260025932700

vsebina: 5 x 2 ml

Gladilna ampula z argirelinom.
Najboljša kakovost
Proizvedeno v Nemčiji
Dobavljiva po celem svetu
Veganski proizvod
Veganski proizvod

Zmanjšuje krčenje mišic, omili izrazne gube in lahko gladi gube. Intenzivno gladilni sestavini argirelin in synake sta bili razviti za ciljno korekcijo izraznih linij. Koža po uporabi deluje bolj čvrsto in gladko zaradi zmanjšanja aktivnosti izraznih mišic obraza. Zato lahko občutno omili gube na čelu, v ustnih kotičkih in v predelu okoli oči. Doseže se lahko učinek, ki je podoben učinku kot ga poznamo po uporabi lepotnih injekcij. Negovalni učinek bo viden v trenutku.

Ampule uporabljajte po potrebi, glede na trenutno stanje vaše kože. Ampulo pred odprtjem dobro pretresite. Nato s prstom potrepljajte vrh ampule in tekočina bo stekla v spodnji del ampule. Pri odpiranju bodite previdni! Priporočamo vam, da vrh ampule med odpiranjem ovijete s kozmetičnim robčkom. Ampulo odprete tako, da njen vrh pri lomljivem obroču potisnete nazaj. Vsebino dajte najprej na roke in jo nato s konicami prstov nanesite na mesta, ki jih želite obravnavati in z nežnim tapkanjem dobro vtrite. Izogibajte se stiku z očmi.
Ampulo po odprtju porabite v celoti ali najkasneje v dveh dneh po odprtju. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Shranjujte pri temperaturah med +1 in +30°C. Ne hranite v hladilniku. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

Aqua (Water), Glycerin, Propylene Glycol, Betaine, Polyglyceryl-10 Laurate, Pentylene Glycol, Sodium PCA, Sodium Lactate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Arginine, Lactic Acid, Parfum (Fragrance), Aspartic Acid, PCA, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Glycine, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Alanine, Fructose, Urea, Niacinamide, Inositol, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Acetyl Hexapeptide-8, Sodium Hydroxide, Histidine, Phenylalanine, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 19140 (Acid Yellow 23), CI 42090 (Blue 1), Benzyl Salicylate, Limonene.

Formule proizvodov arcaya se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj omenjene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Celotna ponudba arcaya ampul

White Vision

Jasmine

Milk & Honey

Hemp & Olive

Vitamin C

Sos Extreme

Collagen Plus

Quick Lift

Golden Repair

Multi Vitamin

Beauty Day

Stem Cell Actives

Cashmere Feeling

Super Sensitive

Beauty Express

Glow2Go

Elastin Age Stop

Best Caviar

Energy Active

Lift Xtreme

Hyaluron Plus

Beauty Sleep

Eye Repair

Retinol Avocado

Aloe Vera

Matt2Go

Anti Age

Primrose Oil

Crystal

Gent´s Care Recharge