Anti Age

Hitra regeneracija

št. art. 535 171 | EAN: 4260025932663

vsebina: 5 x 2 ml

Ampula za novo moč tkiva s peptidi in izvlečki alg.
Najboljša kakovost
Proizvedeno v Nemčiji
Dobavljiva po celem svetu
Veganski proizvod

Ampula, ki hkrati stimulira in sprošča. Daje posebno gladek občutek kože. Visoko koncentriran serum proti gubam, ki ga odlikuje regeneracija celic in učvrstitev kože tudi v globljih plasteh kože. Biološki peptidi poskrbijo za okrepljeno izgradnjo kolagenske plasti, spodbujajo boljšo elastičnost kože, jo krepijo in blažijo gube.

Ampule uporabljajte po potrebi, glede na trenutno stanje vaše kože. Ampulo pred odprtjem dobro pretresite. Nato s prstom potrepljajte vrh ampule in tekočina bo stekla v spodnji del ampule. Pri odpiranju bodite previdni! Priporočamo vam, da vrh ampule med odpiranjem ovijete s kozmetičnim robčkom. Ampulo odprete tako, da njen vrh pri lomljivem obroču potisnete nazaj. Vsebino dajte najprej na roke in jo nato s konicami prstov nanesite, porazdelite in nežno vtrite. Izogibajte se stiku z očmi.
Ampulo po odprtju porabite v celoti ali najkasneje v dveh dneh po odprtju. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Shranjujte pri temperaturah med +1 in +30°C. Ne hranite v hladilniku. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Xanthan Gum, Carbomer, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Sodium Lactate, Sodium Hydroxide, Enteromorpha Compressan Extract, Palmitoyl Pentapeptide-4.

Formule proizvodov arcaya se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj omenjene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Celotna  ponudba arcaya ampul

Omega 3-6-9

White Vision

Milk & Honey

Vitamin C

Collagen Plus

SOS Extreme

ResQ10

Elastin Age Stop

Multi Vitamin

Beauty Day

Golden Repair

Quick Lift

Beauty Express

Glow2Go

Volume Lips

Stem Cell Actives

Super Sensitive

Cashmere Feeling

Eye Repair

Eye Sensitive

Oxygen

Best Caviar

Energy Active

Hyaluron Plus

Anti Age

Viper

Retinol Avocado

Matt2Go

Aloe Vera

Beauty Sleep

Platinum

Crystal