SOS Extreme

Neposredna pomiritev kože

št. art. 535 172 | EAN: 4260025932670

vsebina: 5 x 2 ml

Ampula za takojšnjo pomiritev pri rdečicah z izvlečki zelišč.
Najboljša kakovost
Proizvedeno v Nemčiji
Dobavljiva po celem svetu
Veganski proizvod
Veganski proizvod

Pomoč pri razdraženi koži in razpršeni rdečici ter kuperozni koži. Lepotna ampula za takojšnjo pomiritev pordelosti, draženja, kuperoze in znakov alergičnih reakcij kože. Uravnava vplive in zavira vse vrste razpršenih rdečin. Pomaga preprečevati nastanek in širjenje kuperoze. Ta ampula je “prva pomoč” za nenadne rdečice, na primer, če koža med opravljanjem nege reagira z naglim nastankom pordelih madežev.

Ampule uporabljajte po potrebi, glede na trenutno stanje vaše kože. Ampulo pred odprtjem dobro pretresite. Nato s prstom potrepljajte vrh ampule in tekočina bo stekla v spodnji del ampule. Pri odpiranju bodite previdni! Priporočamo vam, da vrh ampule med odpiranjem ovijete s kozmetičnim robčkom. Ampulo odprete tako, da njen vrh pri lomljivem obroču potisnete nazaj. Vsebino dajte najprej na roke in jo nato s konicami prstov nanesite, porazdelite in pustite, da se vpije. Izogibajte se stiku z očmi.
Ampulo po odprtju porabite v celoti ali najkasneje v dveh dneh po odprtju. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Shranjujte pri temperaturah med +1 in +30°C. Ne hranite v hladilniku. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

Aqua (Water), Propylene Glycol, Butylene Glycol, Glycerin, Polygyceryl-6 Caprylate/Caprate, Panthenol, Caprylyl Glycol, Ethyhexylglycerin, Phenoxyethanol, Hedera Helix (Ivy) Leaf/Stem Extract, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Sodium Caproyl / Lauroyl Lactylate, Parfum (Fragrance), Glucose, Citric Acid, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal.

Formule proizvodov arcaya se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj omenjene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Celotna ponudba arcaya ampul

White Vision

Jasmine

Milk & Honey

Hemp & Olive

Vitamin C

Sos Extreme

Collagen Plus

Quick Lift

Golden Repair

Multi Vitamin

Beauty Day

Stem Cell Actives

Cashmere Feeling

Super Sensitive

Beauty Express

Glow2Go

Elastin Age Stop

Best Caviar

Energy Active

Lift Xtreme

Hyaluron Plus

Beauty Sleep

Eye Repair

Retinol Avocado

Aloe Vera

Matt2Go

Anti Age

Primrose Oil

Crystal

Gent´s Care Recharge