SOS Extreme

Neporedna pomiritev kože

št. art. 535 172 | EAN: 4260025932670

vsebina: 5 x 2 ml

Ampula za takojšnjo pomiritev pri rdečicah z izvlečki zelišč.
Najboljša kakovost
Proizvedeno v Nemčiji
Dobavljiva po celem svetu
Veganski proizvod

Pomoč pri razdraženi koži in razpršeni rdečici ter kuperozni koži. Lepotna ampula za takojšnjo pomiritev pordelosti, draženja, kuperoze in znakov alergičnih reakcij kože. Uravnava vplive in zavira vse vrste razpršenih rdečin. Pomaga preprečevati nastanek in širjenje kuperoze. Ta ampula je “prva pomoč” za nenadne rdečice, na primer, če koža med opravljanjem nege reagira z naglim nastankom pordelih madežev.

Ampule uporabljajte po potrebi, glede na trenutno stanje vaše kože. Ampulo pred odprtjem dobro pretresite. Nato s prstom potrepljajte vrh ampule in tekočina bo stekla v spodnji del ampule. Pri odpiranju bodite previdni! Priporočamo vam, da vrh ampule med odpiranjem ovijete s kozmetičnim robčkom. Ampulo odprete tako, da njen vrh pri lomljivem obroču potisnete nazaj. Vsebino dajte najprej na roke in jo nato s konicami prstov nanesite, porazdelite in pustite, da se vpije. Izogibajte se stiku z očmi.
Ampulo po odprtju porabite v celoti ali najkasneje v dveh dneh po odprtju. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Shranjujte pri temperaturah med +1 in +30°C. Ne hranite v hladilniku. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

Aqua (Water), Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Trideceth-9, PEG-5 Ethylhexanoate, Panthenol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Parfum (Fragrance), Glucose, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Hedera Helix (Ivy) Leaf/Stem Extract, Citric Acid, Lactic Acid, Caramel, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal.

Formule proizvodov arcaya se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj omenjene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Celotna  ponudba arcaya ampul

Omega 3-6-9

White Vision

Milk & Honey

Vitamin C

Collagen Plus

SOS Extreme

ResQ10

Elastin Age Stop

Multi Vitamin

Beauty Day

Golden Repair

Quick Lift

Beauty Express

Glow2Go

Volume Lips

Stem Cell Actives

Super Sensitive

Cashmere Feeling

Eye Repair

Eye Sensitive

Oxygen

Best Caviar

Energy Active

Hyaluron Plus

Anti Age

Viper

Retinol Avocado

Matt2Go

Aloe Vera

Beauty Sleep

Platinum

Crystal