Steam Cell Actives

Regeneracija in nova moč tkiva

št. art. 535 174 | EAN: 4260025932694

vsebina: 5 x 2 ml

Ampula z rastlinskimi izvornimi celicami.
Najboljša kakovost
Proizvedeno v Nemčiji
Dobavljiva po celem svetu
Veganski proizvod
Veganski proizvod

Ta koncentrat v ampuli nudi, do sedaj še nikoli uporabljeno kombinacijo regenerativnih elementov in izvlečka matičnih celic dlakavega sleča. Bioaktivne izvorne celice dlakavega sleča imajo intenziven zaščitni učinek in lahko podaljšajo življenjski cikel celic. Gube se bodo zdele zapolnjene, obrazne poteze pa čvrstejše. Takoj po nanosu bo koža delovala mehkejša in bo zasijala v bolj mladostni svežini.

Ampule uporabljajte po potrebi, glede na trenutno stanje vaše kože. Ampulo pred odprtjem dobro pretresite. Nato s prstom potrepljajte vrh ampule in tekočina bo stekla v spodnji del ampule. Pri odpiranju bodite previdni! Priporočamo vam, da vrh ampule med odpiranjem ovijete s kozmetičnim robčkom. Ampulo odprete tako, da njen vrh pri lomljivem obroču potisnete nazaj. Vsebino dajte najprej na roke in jo nato s konicami prstov nanesite, porazdelite in pustite, da se vpije. Izogibajte se stiku z očmi.
Ampulo po odprtju porabite v celoti ali najkasneje v dveh dneh po odprtju. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Shranjujte pri temperaturah med +1 in +30°C. Ne hranite v hladilniku. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

Aqua (Water), Glycerin, Propylene Glycol, Polyglyceryl-10 Laurate, Betaine, Panthenol, Hydroxyethylcellulose, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Sodium Lactate, Isomalt, Citric Acid, Rosa Damascena Flower Oil, Rhododendron Ferrugineum Leaf Cell Culture Extract, Lecithin, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, CI 17200 (Red 33), Geraniol, Citronellol.

Formule proizvodov arcaya se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj omenjene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Celotna ponudba arcaya ampul

White Vision

Jasmine

Milk & Honey

Hemp & Olive

Vitamin C

Sos Extreme

Collagen Plus

Quick Lift

Golden Repair

Multi Vitamin

Beauty Day

Stem Cell Actives

Cashmere Feeling

Super Sensitive

Beauty Express

Glow2Go

Elastin Age Stop

Best Caviar

Energy Active

Lift Xtreme

Hyaluron Plus

Beauty Sleep

Eye Repair

Retinol Avocado

Aloe Vera

Matt2Go

Anti Age

Primrose Oil

Crystal

Gent´s Care Recharge