Milk & Honey

Močna proti kožnim nečistočam

št. art. 535 182 | EAN: 4260025932779

vsebina: 5 x 2 ml

Ampula pri nečistočah z mlekom, medom in zeliščnim kompleksom.
Najboljša kakovost
Proizvedeno v Nemčiji
Dobavljiva po celem svetu
Dobavljiva po celem svetu

Učinkovita, hladilna in blažilna ampula pri nečisti koži in rdečicah. Na naraven, ampak intenziven način se bori proti vsem simptomom nečiste kože.

Zaradi sestavin, ki jih vsebuje in gladilnega učinka lahko ublaži vnetja. Zaradi povrnitve maščobno kislinskega plašča pa bakterijam odvzeto potrebno hranilo. Izbrani rastlinski izvlečki spodbujajo odpravljanje mozoljev in delujejo proti prhljaju.

Primerno za normalno do mešano in mastno kožo.

Ampule uporabljajte po potrebi, glede na trenutno stanje vaše kože. Ampulo pred odprtjem dobro pretresite. Nato s prstom potrepljajte vrh ampule in tekočina bo stekla v spodnji del ampule. Pri odpiranju bodite previdni! Priporočamo vam, da vrh ampule med odpiranjem ovijete s kozmetičnim robčkom. Ampulo odprete tako, da njen vrh pri lomljivem obroču potisnete nazaj. Vsebino dajte najprej na roke in jo nato s konicami prstov nanesite (lahko tudi samo lokalno – na določena mesta) in pustite, da se vpije. Izogibajte se stiku z očmi.

Ampulo po odprtju porabite v celoti ali najkasneje v dveh dneh po odprtju. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Shranjujte pri temperaturah med +1 in +30°C. Ne hranite v hladilniku. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

Aqua (Water), Alcohol Denat. (Sd Alcohol 39-C), Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Propanediol, Pentylene Glycol, Sodium Lactate, Xanthan Gum, Allantoin, Mel (Honey) Extract, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ethylhexylglycerin, Pectin, Maclura Cochinchinensis Leaf Prenylflavonoids, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Formule proizvodov arcaya se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj omenjene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Celotna ponudba arcaya ampul

White Vision

Jasmine

Milk & Honey

Hemp & Olive

Vitamin C

Sos Extreme

Collagen Plus

Quick Lift

Golden Repair

Multi Vitamin

Beauty Day

Stem Cell Actives

Cashmere Feeling

Super Sensitive

Beauty Express

Glow2Go

Elastin Age Stop

Best Caviar

Energy Active

Lift Xtreme

Hyaluron Plus

Beauty Sleep

Eye Repair

Retinol Avocado

Aloe Vera

Matt2Go

Anti Age

Primrose Oil

Crystal

Gent´s Care Recharge