Vitamin C

Spodbujevalec kolagena in anti-pigmentni učinek

št. art. 535 166 | EAN: 4260025932618

vsebina: 5 x 2 ml

Koncentrat v ampuli za povečano čvrstost z vitaminom C.
Najboljša kakovost
Proizvedeno v Nemčiji
Dobavljiva po celem svetu
Veganski proizvod

Hitra pomoč pri gubicah, pomanjkanju elastičnosti kože in hiperpigmentacijah. Ampula z občutljivim, čistim derivatom vitamina C, ki se s koži lastnim encimom pretvori v vitamin C. To je edini način, da vitamin C doseže in deluje tudi v globljih plasteh kože. Vitamin C ima izjemne lastnosti pri sintezi kolagena, to pomeni, da pospešuje nastanek novih elastičnih vlaken kolagena. Površinsko deluje vitamin C tako, da posvetli ten, okrepi sijaj kože in ji daje porcelanast sij.

Ampule uporabljajte po potrebi, glede na trenutno stanje vaše kože. Ampulo pred odprtjem dobro pretresite. Nato s prstom potrepljajte vrh ampule in tekočina bo stekla v spodnji del ampule. Pri odpiranju bodite previdni! Priporočamo vam, da vrh ampule med odpiranjem ovijete s kozmetičnim robčkom. Ampulo odprete tako, da njen vrh pri lomljivem obroču potisnete nazaj. Vsebino dajte najprej na roke in jo nato s konicami prstov nanesite, porazdelite in pustite, da se vpije. Izogibajte se stiku z očmi.
Ampulo po odprtju porabite v celoti ali najkasneje v dveh dneh po odprtju. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Shranjujte pri temperaturah med +1 in +30°C. Ne hranite v hladilniku. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

Aqua (Water), Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Limonene, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Sodium Lactate, Citric Acid, Disodium EDTA, Lactic Acid, Serine, Sorbitol, Urea, Sodium Chloride, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Linalool, Allantoin, CI 19140 (FD&C Yellow No.5).

Formule proizvodov arcaya se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj omenjene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Celotna  ponudba arcaya ampul

Omega 3-6-9

White Vision

Milk & Honey

Vitamin C

Collagen Plus

SOS Extreme

ResQ10

Elastin Age Stop

Multi Vitamin

Beauty Day

Golden Repair

Quick Lift

Beauty Express

Glow2Go

Volume Lips

Stem Cell Actives

Super Sensitive

Cashmere Feeling

Eye Repair

Eye Sensitive

Oxygen

Best Caviar

Energy Active

Hyaluron Plus

Anti Age

Viper

Retinol Avocado

Matt2Go

Aloe Vera

Beauty Sleep

Platinum

Crystal