Hyaluron Plus

Temeljito vlaženje

št. art. 535 169 | EAN: 4260025932649

vsebina: 5 x 2 ml

Turbo lepotna ampula z dolgotrajnim učinkom vlaženja za nego suhe, zrele in zahtevne kože.
Najboljša kakovost
Proizvedeno v Nemčiji
Dobavljiva po celem svetu
Veganski proizvod
Veganski proizvod

Intenzivno vlažilna turbo lepotna ampula za zapolnitev gub. Ta izjemna ampula zagotavlja dolgotrajen učinek zagotavljanja potrebne vlage dehidrirani in zahtevni koži. Hialuronska kislina, poznana tudi kot učinkovina zapolnitve gub, tvori v kombinaciji s keratinom, edinstveno zvezo, ki veže vlago in preprečuje njeno prekomerno izgubo. To zagotavlja hitro in trajnostno glajenje kože. Razlog za takoj viden uspeh je optična “zapolnitev” gub in linij. Primerno za vse tipe kože.

Ampule uporabljajte po potrebi, glede na trenutno stanje vaše kože. Ampulo pred odprtjem dobro pretresite. Nato s prstom potrepljajte vrh ampule in tekočina bo stekla v spodnji del ampule. Pri odpiranju bodite previdni! Priporočamo vam, da vrh ampule med odpiranjem ovijete s kozmetičnim robčkom. Ampulo odprete tako, da njen vrh pri lomljivem obroču potisnete nazaj. Vsebino dajte najprej na roke in jo nato s konicami prstov nanesite, porazdelite in nežno vtrite. Izogibajte se stiku z očmi.
Ampulo po odprtju porabite v celoti ali najkasneje v dveh dneh po odprtju. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Shranjujte pri temperaturah med +1 in +30°C. Ne hranite v hladilniku. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

Aqua (Water), Propylene Glycol, Polygliceryl-4 Caprate, Polygliceryl-6 Caprylate, Betaine, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Glycerin, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Glycine Soja (Soybean), Phytoplacenta Extract, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Potassium Sorbate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, CI 42090 (FD&C Blue No.1).

Formule proizvodov arcaya se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj omenjene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Celotna ponudba arcaya ampul

White Vision

Jasmine

Milk & Honey

Hemp & Olive

Vitamin C

Sos Extreme

Collagen Plus

Quick Lift

Golden Repair

Multi Vitamin

Beauty Day

Stem Cell Actives

Cashmere Feeling

Super Sensitive

Beauty Express

Glow2Go

Elastin Age Stop

Best Caviar

Energy Active

Lift Xtreme

Hyaluron Plus

Beauty Sleep

Eye Repair

Retinol Avocado

Aloe Vera

Matt2Go

Anti Age

Primrose Oil

Crystal

Gent´s Care Recharge