ResQ10

Koencim Q10 za celično zaščito in lepšo polt

št. art. 535 194 | EAN: 4260025932885

vsebina: 5 x 2 ml

Hranljiva ampula za nego zrele kože s koencimom Q10 in izvlečkom cvetov bombaževca.
Najboljša kakovost
Proizvedeno v Nemčiji
Dobavljiva po celem svetu
Veganski proizvod

Vidno glajenje in nega za zrelo, suho in razdraženo kožo. Visoko koncentrirana razkošna ampula za lepši izgled kože in ciljno pomladitveno obravnavo. Volumen celic se lahko vidno poveča. Q10 intenzivno ščiti celice, aktivira razdraženo in utrujeno kožo, spodbuja obnavljanje celic in gladi gube. Q10 je dobro poznan antioksidant, ki lahko vpliva na proces staranja kože. Zelo primeren proizvod za nego grobe, suhe in razdražene kože

Ampule uporabljajte po potrebi, glede na trenutno stanje vaše kože. Ampulo pred odprtjem dobro pretresite. Nato s prstom potrepljajte vrh ampule in tekočina bo stekla v spodnji del ampule. Pri odpiranju bodite previdni! Priporočamo vam, da vrh ampule med odpiranjem ovijete s kozmetičnim robčkom. Ampulo odprete tako, da njen vrh pri lomljivem obroču potisnete nazaj. Vsebino dajte najprej na roke in jo nato s konicami prstov nanesite, porazdelite in z nežno masažo dobro vtrite. Izogibajte se stiku z očmi.
Ampulo po odprtju porabite v celoti ali najkasneje v dveh dneh po odprtju. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Shranjujte pri temperaturah med +1 in +30°C. Ne hranite v hladilniku. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

Aqua (Water), Propanediol, Butylene Glycol, Glycerin, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Ubiquinone, Panthenol, Alcohol, Lecithin, Hydroxyethylcellulose, PVP, Polyglyceryl-10 Laurate, Sodium Lactate, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Eriophorum Spissum Flower/Stem Extract, Lactic Acid, Parfum, Citric Acid, Sodium Hydroxide,Potassium Sorbate, Sorbic Acid.

Formule proizvodov arcaya se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj omenjene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Celotna  ponudba arcaya ampul

Omega 3-6-9

White Vision

Milk & Honey

Vitamin C

Collagen Plus

SOS Extreme

ResQ10

Elastin Age Stop

Multi Vitamin

Beauty Day

Golden Repair

Quick Lift

Beauty Express

Glow2Go

Volume Lips

Stem Cell Actives

Super Sensitive

Cashmere Feeling

Eye Repair

Eye Sensitive

Oxygen

Best Caviar

Energy Active

Hyaluron Plus

Anti Age

Viper

Retinol Avocado

Matt2Go

Aloe Vera

Beauty Sleep

Platinum

Crystal