Collagen Plus

Učinkovita učvrstitev

št. art. 535 164 | EAN: 4260025932595

vsebina: 5 x 2 ml

Turbo lepotilna ampula s svežim, čistim kolagenom.
Najboljša kakovost
Proizvedeno v Nemčiji
Dobavljiva po celem svetu

Ciljana obravnava pri nestabilnem tkivu, zmanjšani elastičnosti in gubicah. Turbo lepotilna ampula s svežim, čistim kolagenom. Ta ampula ustvari oblazitveni, učvrstitveni film neposredno v zgornji površinski strukturi kože, tako da je kožni relief v trenutku bolj gladek in zgleda mlajše.

Hkrati se poveča tudi sposobnost kože za vezavo vlage. Ta ampula pokaže vse svoje prednosti, ko je koža nagubana zaradi zunanjih vplivov, kot so npr. hladen zrak, dehidracija ali prekomerna izpostavljenost sončnim žarkom.

Ampule uporabljajte po potrebi, glede na trenutno stanje vaše kože. Ampulo pred odprtjem dobro pretresite. Nato s prstom potrepljajte vrh ampule in tekočina bo stekla v spodnji del ampule. Pri odpiranju bodite previdni! Priporočamo vam, da vrh ampule med odpiranjem ovijete s kozmetičnim robčkom. Ampulo odprete tako, da njen vrh pri lomljivem obroču potisnete nazaj. Vsebino dajte najprej na roke in jo nato s konicami prstov nanesite, porazdelite in nežno vtrite. Izogibajte se stiku z očmi.
Ampulo po odprtju porabite v celoti ali najkasneje v dveh dneh po odprtju. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Shranjujte pri temperaturah med +1 in +30°C. Ne hranite v hladilniku. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

Aqua (Water), Propylene Glycol, Trideceth-9, PEG-5 Ethylhexanoate, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Soluable Collagen, Parfum (Fragrance), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Sodium Citrate, Hexyl Cinnamal, Panthenol, Citric Acid, Allantoin, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Geraniol, Citronellol, Eugenol, Linalool.

Formule proizvodov arcaya se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj omenjene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Celotna  ponudba arcaya ampul

Omega 3-6-9

White Vision

Milk & Honey

Vitamin C

Collagen Plus

SOS Extreme

ResQ10

Elastin Age Stop

Multi Vitamin

Beauty Day

Golden Repair

Quick Lift

Beauty Express

Glow2Go

Volume Lips

Stem Cell Actives

Super Sensitive

Cashmere Feeling

Eye Repair

Eye Sensitive

Oxygen

Best Caviar

Energy Active

Hyaluron Plus

Anti Age

Viper

Retinol Avocado

Matt2Go

Aloe Vera

Beauty Sleep

Platinum

Crystal