Multi Vitamin

Imunska zaščita & naravni pomlajevalni učinek

št. art. 535 173 | EAN: 4260025932687

vsebina: 5 x 2 ml

Ampula z multi vitaminskim kompleksom, ki pripomore pri aktivaciji naravne imunske zaščite kože.
Najboljša kakovost
Proizvedeno v Nemčiji
Dobavljiva po celem svetu
Veganski proizvod
Veganski proizvod

Odlična kombinacija vitaminskega kompleksa ACE, kakor tudi F in B6 za intenzivno imunsko zaščito kože. Ta čudovita sadna ampula pripomore k povečani naravni imunski zaščiti kože, izboljša njeno splošno počutje in ji daje popolno svežino. Čisti naravni vitamini stabilizirajo celice in delujejo učinkovito kot “lovilci” prostih radikalov. Znatno se poveča odpornost kože. Dobro počutje doseže svoj maksimum – to je čutiti še nekaj dni po nanosu.

Ampule uporabljajte po potrebi, glede na trenutno stanje vaše kože. Ampulo pred odprtjem dobro pretresite. Nato s prstom potrepljajte vrh ampule in tekočina bo stekla v spodnji del ampule. Pri odpiranju bodite previdni! Priporočamo vam, da vrh ampule med odpiranjem ovijete s kozmetičnim robčkom. Ampulo odprete tako, da njen vrh pri lomljivem obroču potisnete nazaj. Vsebino dajte najprej na roke in jo nato s konicami prstov nanesite, porazdelite in nežno vtrite. Izogibajte se stiku z očmi.
Ampulo po odprtju porabite v celoti ali najkasneje v dveh dneh po odprtju. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Shranjujte pri temperaturah med +1 in +30°C. Ne hranite v hladilniku. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

Aqua (Water), Propylene Glycol, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Betaine, Panthenol, Tocopherol, Pyridoxine HCL, Biotin, Retinol, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Cyclodextrin, Citric Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ascorbic Acid, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, CI 47005 (Acid Yellow 3), CI 14720 (Acid Red 14).

Formule proizvodov arcaya se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj omenjene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Celotna ponudba arcaya ampul

White Vision

Jasmine

Milk & Honey

Hemp & Olive

Vitamin C

Sos Extreme

Collagen Plus

Quick Lift

Golden Repair

Multi Vitamin

Beauty Day

Stem Cell Actives

Cashmere Feeling

Super Sensitive

Beauty Express

Glow2Go

Elastin Age Stop

Best Caviar

Energy Active

Lift Xtreme

Hyaluron Plus

Beauty Sleep

Eye Repair

Retinol Avocado

Aloe Vera

Matt2Go

Anti Age

Primrose Oil

Crystal

Gent´s Care Recharge