Beauty Day & Beauty Sleep

2020-06-18T09:49:35+00:00

Za sijoče popoln videz in bolj svežo polt: ampule Beauty Day in Beauty Sleep sev negi kože poleti med seboj odlično dopolnjujeta. V nadaljevanju izveste več o učinkovinah obeh ampul in njihovi uporabi!

Začnimo z Beauty Day:

Ta učinkoviti koncentrat učinkovin podarja vsaki koži vidno svežino in bolj sijoč zdrav videz. Karoten z vitaminom A in naravni lipidi podpirajo regenerativno moč kože, ji podarjajo več svežine in lepši sij. Ta ampula je odličen spremljevalec, ko je treba kožo zaščititi pred vremenskimi vplivi. Še posebej priporočljivo jo je uporabiti, ko koža na pogled deluje bolj bleda, šibka in nagubana.

Uporaba: Zjutraj, po čiščenju obraza, nanesite približno pol ampule na kožo obraza in vratu ter jo z nežno masažo dobro vtrite. Če ste nagnjeni k suhi koži, lahko še vedno nanesete dnevno kremo, za mastno kožo je negovalni učinek ampule Beauty Day dovolj! Nato se lahko po želji še naličite in  dan se lahko prične!

Po dolgem poletnem dnevu vam bo koža hvaležna večerne nege obraza z Beauty Sleep ampulo.

Beauty Sleep je koncentrat aktivnih sestavin nočne nege v ampuli za bolj sproščeno in gladko kožo zjutraj. Koža bo zjutraj bolj napeta in pomirjena. Rastlinske matične celice in peptidi podpirajo izgradnjo novih celic in naravno odpornost kože. Ta ampula vam podarja obnovitveni lepotni spanec za vašo kožo!

Uporaba: Tudi pred nanosom te ampule je potrebno kožo obraza temeljito očistiti (proizvode za čiščenje najdete na tej povezavi). Na kožo obraza, vratu in dekolteja nanesite pol ali celo ampulo Beauty Sleep in pustite, da se vpije. Po potrebi lahko tudi sedaj nanesete najljubšo kremo za obraz, ni pa nobene potrebe.

Ste postali radovedni?
Na tej povezavi najdete več o ampuli Beauty Day.
Na tej povezavi najdete več o ampuli Beauty Sleep.

(Vir: arcaya GmbH, Nemčija)

Ostale novičke

Želite deliti to novičko? Izberite pot!

Go to Top