Derma Pro

Encimsko globinsko čiščenje

št. art. 530 112 | EAN: 4260025931123

vsebina: 30 ml

Edinstveno biološko encimsko čistilo za vse tipe kože.
Najboljša kakovost
Proizvedeno v Nemčiji
Dobavljiva po celem svetu
Dobavljiva po celem svetu

Čiščenje obraza z encimi je še posebej primerno za tanko, občutljivo, mastno ali nečisto kožo. Odmrle kožne celice se zrahljajo ne da bi povrhnjico obremenjevali z abrazivnimi delci. Prekomerno poroženela koža bo odstranjena brez drgnjenja. Vsebnost por bo dobro namiljena in odstranjena. Zahvaljujoč kolagenu se bo vlaga v koži zadržala dlje časa. Izjemno se poveča tudi absorpcijska sposobnost kože. Encimski piling Derma Pro uporabljajte 1-krat tedensko.

Odvisno od tipa kože (suha – mastna) uporabite primerno količino (1 – 3 pritiski na dozator) proizvoda. Čistilo porazdelite in s konicami prstov ali čistilno krtačko s krožnimi gibi nežno zmasirajte. Nato pustite delovati eno minuto. Na koncu z navlaženimi konicami prstov zmasirajte in emulgirajte. Pri tem se bo koncentrat pričel, odvisno od tipa kože, bolj ali manj peniti. Nato temeljito odstranite z obilo vode. V kombinaciji s paro se rezultat čiščenja poveča.

NASVET: Zelo primeren kot predpriprava pri depilaciji s sladkorno pasto. Lahko zmanjša pojav vraščenih dlak.

Aqua (Water), Potassium Cocoyl Hydrolyzed Collagen, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-4 Caprate, Papain, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Maltodextrin, Alpha-Isomethyl Ionone.

Formule proizvodov arcaya se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj omenjene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Celotna ponudba arcaya proizvodov za čiščenje kože

Cleansing
Milk

Cleansing
Miracle

Tonic
Caresse

Tonic
Vital

Derma
Pro

Derma
Scrub

Amber
Peeling