Tonic Caresse

Veliko več kot samo tonik – občutek na koži bo enostavno fantastičen

št. art. 530 105 | EAN: 4260025931055

vsebina: 200 ml

Tonik za vsakodnevno uporabo z aloe vero in ledeniško vodo.
Najboljša kakovost
Proizvedeno v Nemčiji
Dobavljiva po celem svetu
Veganski proizvod
Veganski proizvod

Ta tonificirajoča pijača za kožo z gelom aloe vere je osvežujoča kot slap in predstavlja odličen zaključek čistilne nege kože. Poteši potrebo kože po vlagi in podarja izjemno gladkost. Na kožo deluje blagodejno in jo sprošča, po čemer
vaša koža hrepeni vsak dan. Rdečine in draženje bodo v trenutku olajšane. Rezultat redne uporabe bo odličen občutek na koži – popolnoma oskrbljena, brez sledi suhosti. Popolno ravnovesje za kožo pod stresom.

Pred uporabo na kratko pretresite. Na vatno blazinico nakapljajte nekaj kapljic in obrišite kožo obraza in vratu. Nato nanesite svojo negovalno kremo za obraz.

Aqua (Water), Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-4 Caprate, Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Formule proizvodov arcaya se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj omenjene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Celotna ponudba arcaya proizvodov za čiščenje kože

Cleansing
Milk

Cleansing
Miracle

Tonic
Caresse

Tonic
Vital

Derma
Pro

Derma
Scrub

Amber
Peeling