V trendu: kozmetika iz morja

2022-08-18T19:51:55+00:00

Serum Sea Collagen je osvežujoč serum proti predčasnemu staranju kože, ki vsebuje naravne morske aktivne sestavine za bolj gladko in navlaženo kožo.

Novo od maja 2022: arcaya serum Sea Collagen.

arcaya serum Sea Collagen je idealna dopolnitev arcaya ampulam Collagen Plus in arcaya Collagen kremi! Koža bo ob redni uporabi videti bolj napeta, čvrsta in pomlajena.

Kako deluje Sea Collagen serum?

Izvlečki alg, morski kolagen in z minerali bogata morska voda zagotavljajo koži potrebno vlago vitamine in minerale. Zaloge kolagena v koži se napolnijo. Z dodajanjem morskega kolagena in spodbujanjem tvorbe lastnega kolagena v telesu lahko občutno ublažimo znake prezgodnjega staranja kože. Rezultat je bolj gladka in na pogled mlajša koža. Najpomembnejše učinkovine: morski kolagen, morska solata in plankton.

Zakaj moja koža potrebuje kolagen?

Kolagen, najpomembnejša strukturna beljakovina v naši koži, zagotavlja čvrsto in elastično kožo. Morska solata (Ulva lacuta), oligosaharid, spodbuja presnovne procese v koži in jo oskrbuje z minerali, kot so magnezij, kalcij ter vitamini A, B12 in C. Morska solata skupaj z izvlečkom fermenta Aleromonas, spoduja lastno sintezo kolagena in elastina v koži. Prečiščena morska voda kožo osveži in oskrbi s pomembnimi mikroelementi, kot so železo, mangan, cink in litij. koža bo navlažena, remineralizirana in revitalizirana.

Kateri arcaya proizvodi so popolna dopolnitev serumu arcaya Sea Collagen?

Popolna kombinacija za serum arcaya Sea Collagen: ampule Collagen Plus, ampule Quick Lift in ampule Anti Age. Za dodatno porcijo kolagena in izvlečkov alg priporočamo tudi arcaya Collagen Cream. Kombinacija, ki kožo vlaži, a je ne masti! Popolna za nego mešane in mastne kože.

>> povezava do arcaya Collagen Cream
>> povezava do arcaya ampul Collagen Plus
>> povezava do arcaya ampul Quick Lift
>> povezava do arcaya ampul Anti Age

(vir: arcaya Gmbh, Nemčija)

Želite deliti to novičko? Izberite pot!

Go to Top