Crystal

Čistost & čvrstost

št. art. 535 189 | EAN: 4260025932830

vsebina: 5 x 2 ml

Popolna ampula z izvlečkom kristalov.
Najboljša kakovost
Proizvedeno v Nemčiji
Dobavljiva po celem svetu
Veganski proizvod
Veganski proizvod

Lepotilna ampula s čvrstilnim učinkom, ki lahko v trenutku omili znake staranja kože. Izvleček dragih kamnov sestoji iz mletega, čistega kremenčevega kristala v mediju čiste vlage. Kremen sestoji predvsem iz silicija, elementa v sledovih, katerem pripisujejo pomembno biološko vlogo, povečanja čvrstosti kože. Ciljno natančno omili znake utrujenosti in zmanjšane elastičnosti kože. Naravni ten kože bo bolj poudarjen. Ta ampula je primerna tudi kot pomoč pri odpravljanju nečistoč v starejših življenjskih obdobjih.

Ampule uporabljajte po potrebi, glede na trenutno stanje vaše kože. Ampulo pred odprtjem dobro pretresite. Nato s prstom potrepljajte vrh ampule in tekočina bo stekla v spodnji del ampule. Pri odpiranju bodite previdni! Priporočamo vam, da vrh ampule med odpiranjem ovijete s kozmetičnim robčkom. Ampulo odprete tako, da njen vrh pri lomljivem obroču potisnete nazaj. Vsebino dajte najprej na roke in jo nato s konicami prstov nanesite, porazdelite in nežno vtrite. Izogibajte se stiku z očmi.
Ampulo po odprtju porabite v celoti ali najkasneje v dveh dneh po odprtju. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Shranjujte pri temperaturah med +1 in +30°C. Ne hranite v hladilniku. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

Aqua (Water), Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Glycerin, Polyglyceryl-10 Laurate, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Panthenol, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sorbitan Laurate, Lactic Acid, Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Quartz, Titanium Dioxide, Mica, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Silica, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Benzyl Salicylate, Limonene.

Formule proizvodov arcaya se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj omenjene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Celotna ponudba arcaya ampul

White Vision

Jasmine

Milk & Honey

Hemp & Olive

Vitamin C

Sos Extreme

Collagen Plus

Quick Lift

Golden Repair

Multi Vitamin

Beauty Day

Stem Cell Actives

Cashmere Feeling

Super Sensitive

Beauty Express

Glow2Go

Elastin Age Stop

Best Caviar

Energy Active

Lift Xtreme

Hyaluron Plus

Beauty Sleep

Eye Repair

Retinol Avocado

Aloe Vera

Matt2Go

Anti Age

Primrose Oil

Crystal

Gent´s Care Recharge