Jasmine

S hranili bogata rastlinska moč za kožo in dušo

št. art. 535 505 | EAN:

vsebina: 5 x 2 ml

Ampula za nego suha, zrele kože.
Najboljša kakovost
Proizvedeno v Nemčiji
Dobavljiva po celem svetu
Veganski proizvod

Jasmin je posebna ampula za lepši izgled in boljši občutek. Izjemno dragoceno olje jasmina ima izpopolnjujoč in harmonizirajoč učinek ter spodbuja naravno zaščitno funkcijo kože. Zagotavlja dobrodejno in celostno učinkovito nego kože obraza. Učinkovite sestavine podbirajo naravno obnovo kože, vežejo vlago in krepijo antioksidativen zaščitni kompleks. Zelo primerne za nego suhe, zrele in razdražene kože. Pomaga tudi pri pigmentnih madežih.

Pred uporabo jasmin ampule kožo obraza temeljito očistite s primernim čistilom in tonikom. Po nanosu ampule lahko nanesete vlažilno kremo, ki bo dopolnila nego z jasmin ampulo.

Ampule uporabljajte po potrebi, glede na trenutno stanje vaše kože. Ampulo pred odprtjem dobro pretresite. Nato s prstom potrepljajte vrh ampule in tekočina bo stekla v spodnji del ampule. Pri odpiranju bodite previdni! Priporočamo vam, da vrh ampule med odpiranjem ovijete s kozmetičnim robčkom. Ampulo odprete tako, da njen vrh pri lomljivem obroču potisnete nazaj. Vsebino dajte najprej na roke in jo nato s konicami prstov nanesite, porazdelite in nežno vtrite. Izogibajte se stiku z očmi.
Ampulo po odprtju porabite v celoti ali najkasneje v dveh dneh po odprtju. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Shranjujte pri temperaturah med +1 in +30°C. Ne hranite v hladilniku. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopherol, Parfum (Fragrance), Ascorbyl Palmitate, BHT.

Formule proizvodov arcaya se nenehno prilagajajo trenutnim znanstvenim spoznanjem. Zgoraj omenjene sestavine so posodobljene, ustrezne pa so informacije na embalaži izdelka.

Celotna ponudba arcaya ampul

White Vision

Jasmine

Milk & Honey

Hemp & Olive

Vitamin C

Sos Extreme

Collagen Plus

Quick Lift

Golden Repair

Multi Vitamin

Beauty Day

Stem Cell Actives

Cashmere Feeling

Super Sensitive

Beauty Express

Glow2Go

Elastin Age Stop

Best Caviar

Energy Active

Lift Xtreme

Hyaluron Plus

Beauty Sleep

Eye Repair

Retinol Avocado

Aloe Vera

Matt2Go

Anti Age

Primrose Oil

Crystal

Gent´s Care Recharge